085 - 106 14 85

Stukadoor nodig in Tilburg?

Pleisterwerk in Tilburg

Bestaan de kamers in uw nieuwbouwwoning nog uit kale gipsplaten? Of zijn uw huidige muren niet egaal en wilt u uw wanden graag strak laten afwerken? Dan is pleisterwerk voor u de oplossing. Voor pleisterwerk in Tilburg kunt u bij ons terecht. Wij pleisteren uw wanden professioneel en zorgen ervoor dat deze helemaal klaar zijn voor verf, behang, sierpleister of een andere wandafwerking. Lees meer over wat onze stukadoor in Tilburg voor u kan betekenen of bel gerust: 085 - 106 14 85.

De beste basis

Pleisterwerk is geschikt voor wanden en plafonds en zorgt ervoor dat de beste basis wordt gecreëerd voor vele afwerkingsmethoden. Het materiaal is veelzijdig en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Zelfs in natte ruimtes, zoals de badkamer en kelder, geniet u met pleisterwerk van een blijvend resultaat. Brengen we pleister aan op uw buitenmuren? Dan werken we deze af met een speciale weerbestendige laag.

Vele opties

Kiest u voor pleister, dan kiest u voor een veelzijdig materiaal. U heeft de keuze uit alle mogelijke kleuren en kunt daarnaast kiezen tussen authentiek en glad pleisterwerk. Zeker deze laatste is zeer onderhoudsvriendelijk en geeft meteen een afgewerkt resultaat. Wilt u toch graag iets anders? Dan is het mogelijk om gepleisterde muren te verven, behangen en in sommige gevallen zelfs te betegelen. Let hierbij wel op dat pleister een ruime droogtijd heeft van ongeveer een half jaar. Begint u eerder met bijvoorbeeld verven? Dan kan het zijn dat de onderlaag nog niet droog is en er problemen optreden.

Overleg de mogelijkheden vrijblijvend met onze vakman. Neem gerust contact met ons op.

 
 

keurmerk NOA

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Breda, Roosendaal, Waalwijk, Tilburg, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Den Bosch, Eindhoven, Oosterhout en omgeving.

------------------------------------------- Denise ten Boer:  

"Onze hele benedenverdieping moest voorzien worden van pleisterwerk. Dit is keurig en bovendien snel gedaan."

NOA Afbouw Garantie

Als NOA-lid hebben wij voor u als consument heldere koop- levering- en garantievoorwaarden. Dit betekent dat u bij ons verzekerd bent van een juiste en veilige afhandeling van de werkzaamheden.

Hoofdvestiging