076 - 200 86 22

Stukadoor nodig in Tilburg?

Spachtelputz in Tilburg

Spachtelputz is de meest voorkomende vorm van sierpleister. En dat is niet voor niets. Dit materiaal heeft, mits goed aangebracht, vele voordelen en een lange levensduur. Deze manier van wandafwerking is blijvend. Spachtelputz is:

  • stootvast
  • kleurecht
  • boenvast

Dit betekent dat u jaren kunt genieten van afgewerkte muren en zich geen zorgen hoeft te maken om beschadigingen. Mocht er onverhoopt toch een klein deeltje afbreken? Dan valt dit door het reliëf en de kleurechtheid in de meeste gevallen niet op. Bekijk onze projecten in Tilburg voor een impressie van ons werk.

In Tilburg en omgeving zijn wij autoriteit op het gebied van deze wandafwerking. Lees meer over wat onze stukadoor in Tilburg voor u kan betekenen. U mag ook gerust bellen 076 - 200 86 22 of ons contactformulier invullen.

Voordelen spachtelputz

Spachtelputz is een wandafwerking op basis van kunsthars en wordt gekenmerkt door de korrelstructuur die het achterlaat op het oppervlak. De combinatie van steentjes en hars maakt dit type stucwerk zeer geliefd.

Duurzaam

De samenstelling van spachtelputz zorgt ervoor dat het goed bestand is tegen invloeden van buitenaf. Daardoor is het ook stootvast. Heeft u kinderen of huisdieren? Spachtelputz is dan ideaal. Een beschadiging is nauwelijks zichtbaar. Het mengsel zelf is gekleurd, vandaar dat een beschadiging niet, zoals bij verf, meteen zichtbaar is. Daarnaast is spachtelputz erg flexibel. Het droogt niet uit en scheurt dus niet. Het blijft jarenlang mooi. Het feit dat dit type stucwerk ook geschikt is voor buiten zegt eigenlijk ook al genoeg.

Onderhoudsarm

Ten eerste kan spachtelputz in verschillende kleuren worden geleverd. Dit betekent dat het oppervlak niet nog weer overschilderd hoeft te worden. Dit scheelt enorm veel werk. Mocht u vaak uw interieur veranderen en de kleuren van de wanden willen wijzigen. Dit is geen probleem. Er kan gewoon over spachtelputz heen geschilderd worden. Daarnaast kunt u het oppervlak makkelijk schoonhouden met een schoonmaakborstel. De laag stucwerk is erg sterk, dus u hoeft zich niet zorgen te maken dat u het stucwerk beschadigd. Is het vuil hardnekkig? Dan kunt u altijd een schoonmaakmiddel gebruiken en deze met een plantenspuit op de wand aanbrengen. Let wel op dat bepaalde chemische stoffen, zoals chloor, het stucwerk wel kunnen aantasten. Gebruik dus niet al te agressieve schoonmaakmiddelen. Er zijn ook speciale sierpleisterreinigers die u kunt gebruiken.

Korreldikte

Door de steentjes die verwerkt zijn in het mengsel wordt een ruwe structuur gecreëerd. De grofheid van de structuur kan variëren. Zo zijn er vijf korreldiktes. Wij brengen in de meeste gevallen spachtelputz aan met een korreldikte variërend van 1 tot 1,5 mm. Welke korrel voor u het meeste geschikt is hangt natuurlijk af van uw persoonlijke smaak en interieur. U kunt daarom altijd overleggen met onze vakmannen. Zij laten u graag de verschillen zien en zorgen ervoor dat u het eindresultaat krijgt waar u op hoopt. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 076 - 200 86 22 of door het contactformulier in te vullen.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Erkende stukadoor (NOA-garantie)
  • De beste materialen voor het mooiste resultaat
  • Alleen vakwerk
  • Ruim 30 jaar ervaring

Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door NOA!

keurmerk NOA

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Breda, Roosendaal, Waalwijk, Tilburg, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Den Bosch, Eindhoven, Oosterhout en omgeving.

NOA Afbouw Garantie

Als NOA-lid hebben wij voor u als consument heldere koop- levering- en garantievoorwaarden. Dit betekent dat u bij ons verzekerd bent van een juiste en veilige afhandeling van de werkzaamheden.

Hoofdvestiging