076 - 200 86 22

Stukadoor nodig in Tilburg?

Stucwerk in Tilburg

Stucen is vakwerk dat u het beste kunt overlaten aan een betrouwbare vakman. In de regio Tilburg zijn wij al jaren de vakman op het gebied van wand- en plafondafwerking. Laat u uw stucwerk aan ons ervaren team over? Dan bent u verzekerd van een strak, blijvend en passend resultaat. Lees meer over wat onze stukadoor in Tilburg voor u kan betekenen of neem direct contact op. Bel 076 - 200 86 22 of vul het offerteformulier in.

Stucwerk laten aanbrengen in Tilburg

Na jaren ervaring als stukadoor weet Fa. K. Dillisse precies wat de beste opties voor uw muur of plafond zijn. Stucwerk aanbrengen vergt precisiewerk en de beste materialen en producten. Voor een goede hechting van het gips is een goede primer nodig. Op die manier voorkom je dat het stucwerk scheuren of lelijke plekken gaat vertonen. Bij het aanbrengen van stucwerk gebruiken wij de beste merken gips en mortel en zorgen we voor een glad en perfect resultaat. Wilt u iets speciaals voor u wanden of plafond? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Eindeloze mogelijkheden

Wanneer u ervoor kiest om uw wanden te laten stucen dan zijn de mogelijkheden eindeloos. U heeft de keuze uit alle kleuren, structuren en stijlen. We kunnen uw wanden strak, wit afwerken of juist structuur en een kleur aanbrengen. Lees bijvoorbeeld meer over spachtelputz in Tilburg. Het maakt niet uit of u een modern, klassiek of speels eindresultaat wenst: er is altijd een passende oplossing voor uw smaak en portemonnee.

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en voorbeelden te laten zien. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Stucwerk repareren

Naast het stucen van wanden of plafonds repareren wij ook stucwerk. Door een lekkage of door schimmel kan stucwerk kapot gaan. Heeft u lelijke plekken op uw muur of zelfs een kapotte muur? Wij kunnen uw muur netjes en duurzaam afwerken. Onze stukadoor zorgt ervoor dat loszittende stukken eerst worden verwijderd, zodat het netjes afgewerkt kan worden. Het is dus niet nodig om uw hele muur opnieuw te stucen. Het resultaat mag er zijn! U zult niets meer zien van de rare plek op uw muur.

In Tilburg en omstreken staan wij bekend als de beste stukadoors.

Stucwerk als basis

Een gestucte muur biedt vele afwerkingsopties. Natuurlijk hoeft u niets te doen, wanneer u tevreden bent met het eindresultaat. Wilt u graag iets bijzonders? Dan kunt u uw wanden altijd verven, behangen en in sommige gevallen zelfs betegelen. Zo creëert u een speciale uitstraling en geeft u uw interieur net dat beetje extra.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit is uiteraard altijd vrijblijvend.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Erkende stukadoor (NOA-garantie)
  • De beste materialen voor het mooiste resultaat
  • Alleen vakwerk
  • Ruim 30 jaar ervaring

Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door NOA!

keurmerk NOA

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Breda, Roosendaal, Waalwijk, Tilburg, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Den Bosch, Eindhoven, Oosterhout en omgeving.

NOA Afbouw Garantie

Als NOA-lid hebben wij voor u als consument heldere koop- levering- en garantievoorwaarden. Dit betekent dat u bij ons verzekerd bent van een juiste en veilige afhandeling van de werkzaamheden.

Hoofdvestiging