076 - 200 86 22

Stukadoor nodig in Tilburg?

Stucwerk in Tilburg

Stucen is vakwerk dat u het beste kunt overlaten aan een betrouwbare vakman. In de regio Tilburg zijn wij al jaren de vakman op het gebied van wand- en plafondafwerking. Laat u uw stucwerk aan ons ervaren team over? Dan bent u verzekerd van een strak, blijvend en passend resultaat. Lees meer over wat onze stukadoor in Tilburg voor u kan betekenen of neem direct contact op. Bel 076 - 200 86 22 of vul het offerteformulier in.

Eindeloze mogelijkheden

Wanneer u ervoor kiest om uw wanden te laten stucen dan zijn de mogelijkheden eindeloos. U heeft de keuze uit alle kleuren, structuren en stijlen. We kunnen uw wanden strak, wit afwerken of juist structuur en een kleur aanbrengen. Lees bijvoorbeeld meer over spachtelputz in Tilburg. Het maakt niet uit of u een modern, klassiek of speels eindresultaat wenst: er is altijd een passende oplossing voor uw smaak en portemonnee.

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en voorbeelden te laten zien. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Stucwerk als basis

Een gestucte muur biedt vele afwerkingsopties. Natuurlijk hoeft u niets te doen, wanneer u tevreden bent met het eindresultaat. Wilt u graag iets bijzonders? Dan kunt u uw wanden altijd verven, behangen en in sommige gevallen zelfs betegelen. Zo creëert u een speciale uitstraling en geeft u uw interieur net dat beetje extra.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit is uiteraard altijd vrijblijvend.

 
 

  • Traditioneel stucwerk
  • Ruim 30 jaar ervaring
keurmerk NOA

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Breda, Roosendaal, Waalwijk, Tilburg, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Den Bosch, Eindhoven, Oosterhout en omgeving.

NOA Afbouw Garantie

Als NOA-lid hebben wij voor u als consument heldere koop- levering- en garantievoorwaarden. Dit betekent dat u bij ons verzekerd bent van een juiste en veilige afhandeling van de werkzaamheden.

Hoofdvestiging